EY lanserer nytt verktøy for å analysere Bitcoin-transaksjoner og on-chain data

EY har lagt til en ny løsning i sin Blockchain Analyzer-serie med produkter.

Regnskapsfirma EY har lansert en ny løsning for å undersøke on-chain data, inkludert Bitcoin (BTC) transaksjoner.

Den nye Explorer- og Bitcoin Code er utgitt som en del av EY Blockchain Analyzer-serien. I følge en kunngjøring 27. september er betaversjonen nå tilgjengelig gratis for enkeltpersoner.

Topp 5 kryptovalutaer å se denne uken: BTC, DOT, CRO, XEM, XTZ

EY sa også at løsningen som en tjeneste snart vil være tilgjengelig på Blockchain-nettstedet.

Brukere vil kunne bruke søkefunksjonene i forbindelse med skjermteknologien. Det vil gjøre det mulig for revisjonsteam å utforske og spore data i kjeden for spesifikke transaksjoner, adresser og blokkeringer. På denne måten vil de være i stand til å analysere dataene som samles inn for å håndtere juridiske, samsvar og svindelrisiko.

Bare 2,5 millioner Bitcoin igjen å gruve

EY Director of Global Forensic and Integrity Services Andrew Gordon sa at Explorer og Visualizer-løsningen vil gjøre økonomisk rapportering av blockchain-aktiverte transaksjoner mer praktisk. Det vil hjelpe „å fremheve potensielle avvikere, inkludert falske aktiviteter med rødt flagg,“ la han til.

I tillegg har EY lansert en ny anskaffelsesløsning på OpsChain-plattformen, EY OpsChain Network Procurement, som forventes å gjøre det mulig for selskaper å privat og sikkert utføre end-to-end anskaffelsesaktiviteter på Ethereum blockchain.

En corralito i Spania?: Hvordan komme deg rundt dette scenariet med Bitcoin

Løsningen er for tiden tilgjengelig i gratis beta, og sies å flytte forretningsprosesser fra ressursplanleggingssystemer til blockchain-baserte delte smarte kontrakter, slik at de automatisk kan spore globale volumer og utgifter. Løsningen forventes også å hjelpe kjøpere og selgere til å ha paritet og å jobbe med globalt avtalte vilkår og priser.