Utvalgt amerikansk senator, Cynthia Lummis, forpliktet seg til å markedsføre Bitcoin blant myndighetene

Utvalgt amerikansk senator, Cynthia Lummis, forpliktet seg til å markedsføre Bitcoin blant myndighetene
  • Senest valgt Wyoming satt for å fremme Bitcoin i regjeringen
  • Sier at Bitcoin er en backstop for alle regjeringer i verden

Uttalt sin forpliktelse til å promotere Bitcoin

Cynthia Lummis, en valgt senator i USA for Wyoming, har uttalt sin forpliktelse til å promotere Bitcoin blant myndighetspersoner og myndigheter i USA.

„Jeg vil virkelig bruke tiden min i det amerikanske senatet til å hjelpe med å introdusere temaet Bitcoin,“ sa hun.

I følge den første wyoming-kvinnelige senatoren sa Lummis at Bitcoin ville forbli og redde økonomien når fiat-systemet mislykkes.

Den valgte senatoren i USA gjorde sitt engasjement for Bitcoin kjent i en podcast med Peter McCormack. Hun diskuterte temaet „Hva Bitcoin gjorde“ sammen med verten.

Ifølge henne var 2020 generelt et dårlig år for den globale økonomien, og for USA var å kompensere innbyggerne for COVID-19 en annen sanntidsvanskelighet for økonomien. Hun bruker scenariet for å understreke viktigheten av Bitcoin om at hvis det tradisjonelle systemet kollapser, vil Bitcoin bli viktig.

Hun sa at Bitcoin er en backstop for alle regjeringer i verden. Lummis la vekt på at den svarte svanehendelsen skjer med fiat-valutaer når regjeringen har brukt for mye. Slike hendelser er ikke gjennomførbare i en Bitcoin-jordet økonomi.

Lumis, amerikansk senator valgt sammenligner Bitcoin med Fiat

Lumis bemerket at fiat unike Bitcoin og dens jevne forsyning, den amerikanske dollarens rammeverk iboende inkluderer inflasjon, noe som gjør devaluering uunngåelig.

Hun sa at disse handlingene har gjort at USAs statsgjeld har økt ytterligere i 2020 til rundt $ 27 billioner, og sier at det ikke er noen plan eller strategi på plass for å betale landet.

Hun bemerker at flere COVID-19 palliative midler er i gang, og det skrives ut enorme mengder kontanter. Den valgte senatoren i USA viser Bitcoin som en løsning, spesielt når mer pandemiforbruk fortsatt er i gang.

I tillegg til en gjeldsløsning trenger USA „en alternativ vei bare i tilfelle vi mislykkes, og jeg ser den alternative banen som Bitcoin,“ sa Lummis.